aboutus

WUXI SYLAITH SPECIAL STEEL CO.,LTD

WUXI SYLAITH SPECIAL STEEL CO.,LTD WUXI SYLAITH SPECIAL STEEL CO.,LTD WUXI SYLAITH SPECIAL STEEL CO.,LTD WUXI SYLAITH SPECIAL STEEL CO.,LTD WUXI SYLAITH SPECIAL STEEL CO.,LTD
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Wuxi Sylaith
Aantal werknemers: 1200~1300
Jaarlijkse omzet: 180 Million-250 Million
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

Speciaal het Staalco. van Wuxisylaith, Ltd

 

 

Heeft Speciaal het Staalco. van Wuxisylaith, Ltd 20.000 vierkante meters van binnenopslag, meer dan 20.000 ton van vlekinventaris. de norm van het vlekproduct impliceert etc. Europese standaard, Amerikaanse standaard, Britse standaard, Australische standaard, Duitse standaard, Russische standaard, Japanse standaard, nationale norm.

 

Sinds zijn onderneming, Speciaal het Staalco. van Wuxi Sylaith, heeft Ltd rijke ervaring in Pijpen, Montage, Flenzen, Kleppen, Structureel staal, Rollen en Platen in voorbij twintig jaar opgedaan. En ons bedrijf heeft zijn arbeidsveld uitgebreid en in handel en levering van tubulaire & vlakke producten in Duxplex en Super Duplex, Roestvrij staal, de legeringsstaal van de Nikkelbasis, Cr-Mo legeringsstaal, de legeringsstaal van het Kopernikkel, Koolstofstaal voor onze befaamde cliënten wereldwijd binnengegaan. De producten behandelen de techniek van de staalstructuur, kernenergietechniek, oceaantechniek, bouw en brugtechniek, bouwmachines en materiaalproductie, metallurgische materiaalproductie en andere gebieden.

 

Hangt Speciaal het Staalco. van Wuxisylaith, Ltd de distributiestrategie aan van veelvoudige verscheidenheden, directe levering en het meest dichtbij aanpassing. In de toekomst zal het bedrijf, zo altijd aanhangend de „klant aangezien Boedha, van de dienst“ bedrijfsfilosofie, aanhangt „creeert, win-win“ ondernemingsgeest, aanhankelijkheid aan de „prima dienst, prima producten, een uitvoerige bouwstijl het de kernconcurrentievermogen van het bedrijf, trots is om de waardevolste de industriediensten te verlenen, is geëngageerd verkoopmaatschappij van het de oplossingsstaal van China te worden de beste.

 

 

China WUXI SYLAITH SPECIAL STEEL CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

 

Geschiedenis

 

Ons bedrijf werd gevonden in 2010. In Dec. 2014, opstelling het wuxipakhuis en ingegaan de teamverrichting.

 

Het grootste deel van onze producten zijn want zijnd in het buitenland exproted en nu wij één van de grootste de Opbrengsfabriek van de Staalpijp zijn.

 

Sinds 2010, is het bedrijf geconcentreerd bij R&D, vervaardiging, verkoop en de dienst van de producten van de hoogste kwaliteitsbuis (buis, rol, bar, montage, nieuw elektronisch materiaal, productiefaciliteit en enz.).

 

Onze voordelen

 

Grote productieschaal: als één van de van de het staalpijp van de wereld grootste fabrikanten en de exporteurs, voert de massaproduktie van 20.000 ton producten van de staalpijp per maand, 8.000 ton producten van de staalpijp uit.


Volledige waaier van producten: Wij hebben een brede waaier van producten die bijna alle modellen en specificaties op de markt behandelen. Wij bieden ook een douane aan rangschikkend de dienst.


Rijke ervaring: 12 jaar, zijn wij geëngageerd aan de ontwikkeling en de productie van roestvrij staalpijp, koolstofstaalpijp, gegalvaniseerde pijp, koperpijp en andere high-end pijpproducten geweest.

 

Wij verlenen altijd de efficiënte en betrouwbare dienst aan onze klanten.

 

De naverkoopdienst: Wij hebben een ervaren verkoopteam, bekwaam de vragen van klanten efficiënt om te beantwoorden.

 

Wij hopen oprecht met ons samenwerken om onze schitterende toekomst tot stand te brengen.

 

China WUXI SYLAITH SPECIAL STEEL CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Dienst

 

Het verzekeren van Kwaliteit, Taxerend Reputatie, Verblijvend door Contract en Optimaliserend de dienst, integriteit, beroeps, efficiency en door de dienst is ons principe.

 

Sinds zijn onderneming, heeft het bedrijf hoogte - de kwaliteitsdienst voor bijna tienduizendtalklanten van huis en in het buitenland verstrekt.

 

Is Speciaal het Staalco. van Wuxisylaith, Ltd geëngageerd aan het zijn een belangrijke leverancier van kwaliteitssoorten koolstofstaalpijp geweest. roestvrij staalpijp, holle scetion, talrijke types van leidingenmateriaal met inbegrip van Kromming, GLB, Koppeling, Elleboog, Reductiemiddel, Stub End, T-stuk, Olet, Verbinding, Pakking, enz.

 

De Producten van SPECIAAL het STAALco. van WUXI SYLAITH, worden Ltd geleverd overeenkomstig aangewezen Internationale Normen evenals Klantenspecificaties in een grote verscheidenheid van staalkwaliteiten en afmetingen.

 

Als ervaren leverancier van de metaalbuis, gespecialiseerd in titaniumbuizen, kunnen de aluminiumbuizen, de roestvrij staalbuizen, en ook de gehele productielijn voor fabriek leveren. Men is geëngageerd aan de productie van het titanium naadloze buis van GR1 GR2 GR9, vooral in de productie van GR9-titanium heeft de naadloze buis het voordeel van prijs en levertijd. Men is geëngageerd aan de productie van 6000 reeksen en de buis van het 7000 reeksenaluminium, vooral in de productie van 7001, 7005, 7075 de poolpijp van de aluminiumtent en pijlbuis heeft vele voordelen. Men is geëngageerd aan de productie van roestvrij staal naadloze en gelaste pijp, vooral in de productie ofvarious soorten medisch roestvrij staal capillaire pijp.

 

Heeft Speciaal het Staalco. van Wuxisylaith, Ltd drie productie-eenheden: Gieterij, Rolling en Uitdrijving molens. Het permanente Staal die Co., Ltd vervaardigen opereert onder strikte kwaliteit, milieu, evenals gezondheid en veiligheidsbeheerssystemen, overeenkomstig de normen van ISO 9001, van ISO 14001 en van OHSAS 18001.

Ons Team

Er zijn verscheidene afdelingen zoals verkoopafdelingen, technologieafdelingen, productieafdelingen, beheersafdelingen, kwaliteitscontroleafdeling, financiënafdeling enz.

 

Alle bovengenoemde afdelingen zijn leaded door algemene manager.

 

China WUXI SYLAITH SPECIAL STEEL CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens