Thuis

Jiangsu Huacheng Industry Pipe Making Corporation

Bedrijfsprofiel

 

Co. van de de Industriegroep van Jiangsuhuacheng, Ltd is een particuliere onderneming in 1997 wordt opgericht, rangschikkend onder de top 50 industriële onderneming van Zhangjiagang-stad die. De groep heeft kapitaal van 109,2 miljoen Yuans met vast geregistreerd - de activa van 200 miljoen Yuan.There zijn meer dan 1300 mensen die in het bedrijf werken die een gebied behandelen van 650.000 vierkante meters, onder wie 32 technici midden of hoog niveau van deskundigheid bezitten. De Huachenggroep concentreert zich bij productie en de marketing van staalbuizen en de productietechnologie van de staalpijp, materiaal, thermische behandelingsfaciliteiten en ander goed ontwikkeld productie, kwaliteitscontrole en inspectiemateriaal nationaal geconcentreerd.

 

De producten zijn charactered door zijn talrijke types, volledige specificaties en hoog - kwaliteit, zoals midden en hoge drukboilerbuizen, de buizen van het legeringsstaal, vloeibare buizen, de buizen van de hoge drukolie, aardolie barstende buizen, precisie heldere buizen, het staalbuizen van de aardolieopsporing, schipbuizen, mechanische buizen, autobuizen, directe naad gelaste buizen, lassen-getrokken buizen, meubilairbuizen, gegalvaniseerde loodbuizen, de verschillende buizen van het vormstaal, totaal toevoegend aan dozens categorieën en meer dan 3000 types, die overeenkomstig internationaal geavanceerde nationale norm, de industrienorm en ondernemingsnorm kunnen worden veroorzaakt, of volgens technische prestaties hoger dan dat van standaarddefinitie die door speciale technisch wordt ondertekend overeenkomst om aan de behoefte van custormer, of overeenkomstig geavanceerd niveau van buitenlandse die norm te voldoen door de markt, zoals ISO, ASME, API, EN, JIS wordt vereist, een goed beeld thuis en aan boord te vormen. De groep heeft de krachtige nationale verkoopgroei vele jaren, gehandhaafd en stabiele samenwerkingsverhouding op lange termijn met de Auto van Tchang-tchoun No.One, de Automobiele, Amerikaanse Algemene Motor van Shanghai in auto-industrie, Lanzhou Electric Power in de elektriciteitsindustrie gevestigd.

 

De groep heeft zijn producten aan meer dan 35 landen verkocht en de regio's in Midden-Oosten, Europa, Zuidoost-Azië en Afrika, wher de cliënten benoemen ons als hoogte - basis van de kwaliteits de materiële levering.

Momenteel, heeft de Groep jaarlijks 100.000 van koudgetrokken naadloze staalton buizen, 50.000 ton van het precisiestaal de buizen, 50.000 ton koudgetrokken precisie gelaste buizen veroorzaakt, 60.000 ton de koudgetrokken speciale van het vormstaal buizen en 40.000 ton hoog - de boilerbuizen van de kwaliteitslegering.

 

De groep wordt ontwikkeld in kwaliteit, milieu, veiligheid en API beheersnetwerk. De algemene manager, elke hulpmanager, elke takdirecteur, elke afdelingsmanager is de eerste persoon verantwoordelijk voor de kwaliteit van elke band, milieu, veiligheid en API beheer, en indien elke dochteronderneming, elke tak, elke afdeling wijst de full-time (part-time) informatieverspreider en environement van de kwaliteitscontrole/saf toe ety personeel.

De groep bevordert algemene kwaliteitsbewaking en versterkt de controle van de productieprocedure om productkwaliteit onophoudelijk te verbeteren, en houdt oprechte aspiratie om samenwerking met de verschillende industrieën te realiseren door ondernemingsidee van Huacheng puisuit van dal aan te hangen en de samenwerking is gebaseerd op wederzijds voordeel“.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

 

Stichter van Huacheng, Mr.Yanjiabin kocht Molen van de het Staalbuis van Zhangjiagang No.2 de Naadloze die in van de opstellingszhangjiagang van 1987 van de Stadshuacheng Co. van het het Staalproduct, Ltd werd opgericht.

Oktober 2003:

Promotie en anders genoemd als Co. van de de Industriegroep van Jiangsu Huacheng, Ltd.

September 2003:

De Buis die van opstellingsyangzhong Haina Co., Ltd maken.

April 2004:

Fijn het Buizenstelselco. van opstellingszhangjiagang Salem, Ltd.

Augustus 2004:

De Invoer & de Uitvoerco. van opstellingszhangjiagang Huacheng, Ltd.

Oktober 2005:

Van de de Zonnenspecialiteit van opstellingszhangjiagang Huacheng pijp-Makend Co., Ltd.

Maart 2006:

Van de Stadshuacheng van opstellingszhangjiagang Co. van de de Vormbuis Speciaal, Ltd.

2008:

Begonnen Hoog Legeringsproject

2008:

Van de opstellingsonderzoek & Ontwikkeling Centrum

2008:

Opnieuw gevormd Aandeelsysteem en anders genoemd als de Industriepijp die van Jiangsu Huacheng Bedrijf maken

2010:

Opstelling hctnp (de Fabriek van KOREA HuaCheng)

 

Jiangsu Huacheng Industry Pipe Making Corporation Jiangsu Huacheng Industry Pipe Making Corporation Jiangsu Huacheng Industry Pipe Making Corporation Jiangsu Huacheng Industry Pipe Making Corporation Jiangsu Huacheng Industry Pipe Making Corporation Jiangsu Huacheng Industry Pipe Making Corporation Jiangsu Huacheng Industry Pipe Making Corporation Jiangsu Huacheng Industry Pipe Making Corporation Jiangsu Huacheng Industry Pipe Making Corporation Jiangsu Huacheng Industry Pipe Making Corporation Jiangsu Huacheng Industry Pipe Making Corporation Jiangsu Huacheng Industry Pipe Making Corporation
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : HUACHENG STAAL

Aantal werknemers : 1200~1300

Jaarlijkse omzet : 180 Million-250 Million

Opgericht Jaar : 1997

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Naadloze Koolstofstaalbuis voor verkoop Van goede kwaliteit Naadloze Koolstofstaalbuis voor verkoop Van goede kwaliteit Naadloze Koolstofstaalbuis voor verkoop Van goede kwaliteit Naadloze Koolstofstaalbuis voor verkoop